Voor Zeebenen Gezocht maakte ik samen met het ontwikkelteam van kennisrijk.online een mooie informatieve placemat De placemat heeft twee kanten met mooie beelden, informatie en weetjes.

Werken op zee

De informatieve placemat gaat over leven aan boord van een schip, soorten schepen en beroepen op zee. Een hele wereld om te ontdekken!

De informatieve placemat valt onder het project Zeebenen in de klas. Daarmee wil Zeebenen Gezocht basisschoolleeringen op leuke en leerzame manier kennis laten maken met de Nederlandse zeevaart. Ze bieden ook onderwijsprogramma’s aan voor groep 7 en 8 om de kinderen enthousiast te maken voor het zeevarende beroep.

Er zijn twee versies. In de digitale versie staan ook verdiepende teksten, extra beeld- en videomateriaal en een quiz. Daarnaast is er een printbare versie die je kunt downloaden. Hierop staan onderin leuke opdrachten en weetjes.

De informatieve placemat is bedoeld voor basisschoolleerlingen van 10-12 jaar en is gratis beschikbaar via kennisrijk.online. Kijk of je alles weet, maak de quiz!