Kennisrijk.online is een toegankelijk en uitnodigend onderwijsconcept. Met een informatieve placemat deelt een organisatie kennis met kinderen en jongeren. Een aantrekkelijke, interactieve manier om uw verhaal te vertellen. Facts&fun!

Met een informatieve placemat vertelt u uw verhaal. U deelt uw boodschap in woord en beeld met kinderen of jongeren. Met een informatieve placemat maakt u hen nieuwsgierig
naar uw organisatie.
Kijken en ontdekken staan centraal!

De online module van kennisrijk.online biedt vele extra mogelijkheden om nieuwsgierig te maken. Ook is het mogelijk om beter aan te sluiten bij diverse doelgroepen, bijvoorbeeld door de tekst te laten voorlezen. Beleven, lezen & kijken, ontdekken en doen staan centraal.

Samen met Vrouwke Klapwijk, Marieke van Twillert en Wim Bielderman zit ik in het ontwikkelteam voor het platform kennisrijk.online. Wij vertellen de boodschap van organisaties (musea, stichtingen, etc) op het belevingsniveau van kinderen en jongeren. De informatieve placemat daagt uit over het onderwerp te leren en maakt nieuwsgierig naar meer ontdekken en onderzoeken.