Voor Rianne Kruitbosch van Rianne Regelt Zorg heb ik naast het logo ook een folder gemaakt. In de folder ‘Zorgen zonder zorgen’ wordt uitgelegd wat een mantelzorgmakelaar voor de mantelzorger kan doen.

De aangeleverde teksten heb ik verwerkt tot een prettig leesbare en aansprekende folder.

Wat doet een mantelzorgmakelaar?

Mantelzorg komt op je pad en is vaak vanzelfsprekend. Je biedt hulp, zorg en ondersteuning. Je maakt een groot verschil in iemands leven. Daarmee is niet gezegd dat mantelzorg makkelijk is. Zeker als de wereld van de zorg voor een groot deel onbekend terrein is kan mantelzorg veel vragen oproepen, zoals: Waar vraag ik een indicatie aan en hoe vul ik de benodigde formulieren in? of Hoe schakel ik familie, vrienden, buren in bij de zorg? En hoe regel ik (tijdelijke) vervanging voor mijzelf als mantelzorger?

Rianne:

Elke situatie en elke zorgvraag is anders. Dat maakt het voor mantelzorgers moeilijk om de weg naar de juiste zorg te vinden. Als mantelzorgmakelaar ken ik de wet- en regelgeving en mogelijkheden voor het aanvragen en regelen van zorg. Ik help je graag om de juiste weg te vinden naar de zorg die nodig is of neem taken van je over, zodat jij het zorgen langer en gezond kunt volhouden.

De hele folder kun je lezen op de site van Rianne. Mocht je haar hulp willen inschakelen, dan vind je daar ook haar contactgegevens.